Tarinani

Olen Jenni Uusi-Pohjola, kahden lapsen äiti Seinäjoelta. Ammatiltani olen lastensairaanhoitaja, kätilö ja imetysohjajaaja. Päätyöni on Seinäjoen keskussairaalassa vastasyntyneiden teho-osastolla. Olen siis sivutoiminen yrittäjä.

Vauvat ja äidit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Lastensairaanhoitajan työtä vastasyntyneiden teholla olen tehnyt vuodesta 2009 asti. Kätilön ammatti oli pitkään haaveena, mutta vasta 2016 elämäntilanteeni salli opiskelemaan lähtemisen. Niinpä sitten parivuotta myöhemmin minulla oli kätilönpaperit taskussa. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt ajoittain myös naistenosastolla jossa hoidetaan synnyttäneitä, raskaana olevia sekä naistentautien asiakkaita.

Mieheni ammatinvaihto ja kodin yhteydessä sijaistevat liiketilat laittoivat siemenen itämään ajatuksesta oman vastaanoton perustamisesta. Tutun kätilön luotsaamat vauvahieronta koulutukset olivat kiinnittäneet huomioini jo aiemmin. Niinpä tuumasta toimeen ja vauvahierontaa opiskelemaan. Yritykseni perustin elokuussa 2020. Ja taas vuotta myöhemmin olin käynyt 5 moduulia koulutuksia vauvojen erilaisten haasteiden hoitamiseen. Jo ensimmäsen vuoden aikana vauvojen hoitoja kertyi huimat 240kpl!

Mutta kun opiskelun makuun oli päästy ja innostusta löytyi, opiskelin vielä raskausajan vyöhyketerapeuttinen hoito ja synnytyksen käynnistely vyöhyketerapialla kurssit.

Ja tällä tiellä ollaan. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihin polkuni vielä viekään.

Haluan auttaa perheitä ja äitejä voimaan hyvin ja auttaa perheitä vauva arkeen liittyvissä haasteissa.

                                                                              Tervetuloa hoitooni