TENS

TENS - TEHOKAS LÄÄKKEETÖN KIVUNLIEVITYS SYNNYTYKSEEN


Elle-TENS on synnytyskäyttöön tarkoitettu, turvallinen, helppokäyttöinen ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino. Laitteen käyttö kannattaa aloittaa kotona jo ihan synnytyksen alkuvaiheessa. Usein se on myös erinomainen apu esimerkiksi autossa matkalla sairaalaan.


Lyhenne TENS tulee sanoista "Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation". TENS on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää heikkoja sähköimpulsseja. Nämä impulssit auttavat kehoasi vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Tässä synnytykseen suunnitellussa Elle TENS -laitteessa on erikoisuutena "supistusnappi", jota painamalla saat helpotusta erityisesti supistuksen aikaiseen synnytyskipuun.

Vuokrahinta sisältää henkilökohtaiset elektrodit sekä kaikki muut tarvittavat osat. Vuokra-aika alkaa tyypillisesti rv 38+0 (ellei asiakas toisin toivo) ja jatkuu tällöin kolme viikkoa lasketusta ajasta eteenpäin, jotta asiakkaalla on hyvin aikaa palauttaa laite synnytyksen jälkeen. Ohjaan aina laitteen käytön laitetta noudettaessa. Laitteen luovutuspaikka sopimuksen mukaan.

Hinnat:

2vko 30€

3vko 35€

4vko 40€